Tošin bunar 106, Zemun

Kupovina kvalitetnih sobnih vrata u Beogradu

Super vrata blog

Kupovina sobnih vrata je važna odluka, jer ona mogu značajno da utiču na izgled i funkcionalnost vašeg doma. Sobna vrata su prvi i poslednji utisak koji vaši gosti dobijaju o vašem domu, pa je važno da ona budu lepog izgleda i dobre izrade.

Vrste sobnih vrata

Prvo, morate da odlučite o vrsti sobnih vrata koja želite. Postoji mnogo različitih vrsta sobnih vrata, od drvenih vrata do vrata od medijapana ili PVC-a. Svaka vrsta vrata ima svoje prednosti i nedostatke.

Drvena vrata su najkvalitetnija i najdugotrajnija. Napravljena su od prirodnog drveta, koje je izdržljivo i lako se održava. Drvena vrata su i najskuplja, ali su i najlepša.

Vrata od medijapana su pristupačnija od drvenih vrata, ali su i manje izdržljiva. Medijapan je kompozitni materijal koji se pravi od drvenih vlakana i lepka. Vrata od medijapana su laka za održavanje i mogu se obojiti ili obložiti folijom u različitim bojama i dezenima.

Vrata od PVC-a su najjeftinija, ali su i najmanje izdržljiva. PVC je sintetički materijal koji je vodootporan i otporan na habanje. Vrata od PVC-a su laka za održavanje i ne zahtevaju farbanje ili lakiranje.

Dimenzije i dizajn

Nakon što ste odlučili o vrsti sobnih vrata, morate da odaberete dimenzije i dizajn. Vrata treba da budu odgovarajuće veličine za otvore u vašem domu. Takođe, možete da izaberete vrata različitih dizajna, kako bi se uklopila u vaš enterijer.

Cene sobnih vrata

Cene sobnih vrata variraju u zavisnosti od vrste vrata, dimenzija i dizajna. Drvena vrata su najskuplja, a vrata od PVC-a su najjeftinija.

Gde kupiti kvalitetna sobna vrata u Beogradu?

U Beogradu postoji mnogo prodavnica koje prodaju sobna vrata. Neke od najpopularnijih prodavnica su:

  • Supervrata je prodavnica koja nudi širok izbor sobnih vrata od različitih materijala i dizajna. Supervrata ima izložbeni salon između Novog Beograda i Zemuna – u Tošinom bunaru, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Primavera je prodavnica koja nudi sobna vrata od medijapana po povoljnim cenama. Primavera ima izložbeni salon u Novom Beogradu, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Nikonvrata je domaća firma koja proizvodi sobna vrata od drveta. Nikonvrata ima izložbeni salon u Zemunu, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Ram International je firma koja nudi sobna vrata od drveta i medijapana. Ram International ima izložbeni salon u Rakovici, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Samigoinvest je prodavnica koja nudi sobna vrata od različitih materijala i dizajna. Samigoinvest ima izložbeni salon u Mirijevu, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Talaris je prodavnica koja nudi sobna vrata od medijapana po pristupačnim cenama. Talaris ima izložbeni salon u Zemunu, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

  • Vrata Maric je firma koja nudi sobna vrata od drveta. Vrata Maric ima izložbeni salon u Zemunu, gde možete da pogledate i osetite vrata uživo.

Kada kupujete sobna vrata, važno je da se raspitate o reputaciji prodavnice i da pročitate recenzije kupaca. Takođe, možete da tražite savet od prijatelja ili porodice koji su nedavno kupovali sobna vrata.

Evo nekoliko saveta za kupovinu kvalitetnih sobnih vrata:

  • Pročitajte recenzije kupaca pre nego što donesete odluku o kupovini. Recenzije kupaca vam mogu dati dobru predstavu o kvalitetu vrata i uslugama prodavnice.

  • Uporedi cene iz različitih prodavnica. Cene sobnih vrata mogu varirati u zavisnosti od prodavnice.

Share the Post:

Related Posts