Tošin bunar 106, Zemun

Sigurnosna vrata

  • Uvozna sigurnosna vrata,
  • Vrhunskog kvaliteta i dizajna,
  • U ponudi različita, debljina krila,
  • Vise tačaka zaključavanja,
  • 2 brave.


Sigurnosna vrata namenjena su osiguranju objekta od provale i obijanja, kao i oružanog probijanja. Karakteriše ih vrhunski dizajn i visoka sigurnost konstrukcije. U ponudi se nalaze vrata sa jednom i dve atestirane brave (25 000 zaključavanja). Izrađena su od čeličnog lima debljine 1mm i pojačanog štoka od 1.8mm. U vratima se nalaze zvučna i termoizolacija.

U našoj ponudi možete pronaći modele u više boja i dezena, koji se povremeno menjaju u skladu sa trendom u svetu. Imamo i vrata sa polukrilima kao i ulazna vrata sa oblogom od medijapana.

Podgrupe sigurnosnih (ulaznih) vrata

Galerija sigurnosnih vrata

U našem asortimanu možete pronaći sigurnosna vrata u nekoliko varijanti sa različitim karakteristikama. Najjednostavnija sigurnosna vrata poseduju jednu bravu, krilo je debljine 5 cm sa tri šarke i dodatnom leptir bravom za dnevno zaključavanje. Imamo ih u dve boje , bela i mahagoni. Sledeća sigurnosna vrata su sa jednom bravom, krilo je debljine 7cm sa četiri šarke i debljim limom u svojoj konstrukciji. Takođe ih imamo u dve boje – bela i mahagoni.

Nešto viši nivo sigurnosti obezbeđuju sigurnosna vrata sa dve brave i dodatnim leptirom za dnevno zaključavanje, 4 šarke i najdebljim limom koje je karakteristično za uvozna sigurnosna vrata. Imamo u više boja i dezena.

Medijapan vrata su ekskluzivni proizvodi koji odgovaraju željama najzahtevnijih kupaca. U našoj ponudi možete pronaći i sigurnosna vrata sa polukrilom kao i vrata sa vitraž staklom ukrasnim i sigurnosnim.