Tošin bunar 106, Zemun

Demontaža vrata

Ukoliko planirate zamenu sobnih ili ulaznih vrata, važno je imati na umu da njihova demontaža i odnošenje starih vrata zahtevaju određeni nivo stručnosti i iskustva. Zato je Super vrata vaš idealni partner za sve potrebe u vezi sa vratima.

Kao prodavnica vrata sa dugogodišnjim iskustvom, Super vrata ne samo da nudi širok izbor kvalitetnih vrata po pristupačnim cenama, već i pruža uslugu demontaže i odnošenja starih vrata. Naši stručni timovi su obučeni da izvrše demontažu vaših starih vrata na siguran i efikasan način, bez oštećenja okolnog prostora.

Uz kupovinu vrata u Super vratima, demontaža i odnošenje starih vrata se ugovaraju unapred. Naši timovi će se pobrinuti da stara vrata budu uklonjena sa vašeg objekta u skladu sa svim propisima i standardima za zaštitu životne sredine.

Nudimo širok izbor sobnih i ulaznih vrata za svaki ukus i stil, tako da ćete sigurno pronaći vrata koja će savršeno odgovarati vašem domu.

Uverite se u kvalitet naših vrata i usluge demontaže i odnošenja starih vrata tako što ćete nas posetiti u našoj prodavnici Super vrata, u Zemunu.