Tošin bunar 106, Zemun

Sobna vrata

Kada je u pitanju izbor sobnih vrata za Vaš dom ili poslovni prostor, kvalitet, trajnost i estetika su ključni faktori koje treba uzeti u obzir. Upravo zato, Super vrata Vam nude najbolja sobna vrata koja će ispuniti sva očekivanja.

Naša ponuda obuhvata sobna vrata od različitih materijala, boja i dezena, tako da ćete u našoj prodavnici pronaći baš ono što Vam treba. Od klasičnih drvenih vrata do modernih modela, naš asortiman je vrlo raznolik i prilagođen svim Vašim potrebama.

Sva sobna vrata koja prodajemo proizvedena su od kvalitetnih materijala, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Pomoći ćemo da odaberete idealna vrata za Vaš prostor, uzimajući u obzir sve važne faktore poput veličine prostorije, načina korišćenja i Vašeg ličnog ukusa.

Pored toga, sobna vrata koja prodajemo su veoma pristupačna, tako da možete biti sigurni da će Vaša investicija u vrata biti pametna i dugoročna.

Posetite nas u Zemunu.

Podgrupe sobnih vrata

Ponuda sobnih
Super vrata

U našoj ponudi imamo uvozna sobna vrata kao i sobna vrata domaće proizvodnje. Uvozna sobna vrata uvozimo gotova. Postoje u više boja i dezena. Sobna vrata sasatav: puno drvo, 6 mm medijapan sa obe spoljne strane, vakumirana folija na 600 C (to znači da nema farbanja). Takođe u ponudi su i modeli sa staklom. Sobna vrata se isporučuju u kompletu sa štokovima (veličine 10-13 cm,14-17.Postoji mogućnost proširenja štoka do preko 30 cm .U kompletu su 3 komada čeličnih leptir šarki,i kvake sa bravom. Sobna vrata domaće proizvodnje postoje tipska i sa mogućnošću izrade po Vašoj meri i želji. Ukoliko kupujete sobna vrata, dođite u Super vrata jer imamo najširi izbor i veoma pristupačne cene.

Nudimo visokokvalitetna uvozna sobna vrata u pet boja sa elegantnim zaobljenim lajsnama, kvakama, bravom i šarkama punog krila kao i sa staklom. Za njih važi sva naša preporuka. Za izbirljive u našem asortimanu možete pronaći medijapan sobna vrata u varijantama sa folijom i farbana poliuretanom. Obe varijante su dostupne u više različitih modela i boja, od vrata sa otvorima za staklo, preko kliznih vrata do vrata sa nadsvetlom tako da ćete sigurno pronaći dizajn koji odgovara Vašim potrebama i željama.

Sobna vrata classic zadovoljavaju sve ukuse i zahteve modernog korisnika. Odlikuju se velikim izborom boja.Izrada je po Vašoj želji a mogu da budu izrađena u sledećim završnim obradama: melaminska folija, furnir i farbanje poliuretanom. Modeli mogu biti klizna vrata ili vrata sa nadsvetlom, sa i bez staklenih otvora, sa i bez šara na vratnom krilu, po želji sa ukrasnnim lajsnama… Jednom rečju naša sobna vrata sve zadovoljavaju i veoma stroge kriterijume.

FAQ - Sobna vrata

Farbana vrata su napravljena od medijapana i prefarbana poliuretanskom bojom – skuplja su, imaju manje opcija, ali su dugotrajnija, otpornija na habanje i mogu da se popravljaju u slučaju oštećenja.

Sobna vrata od CPL folije imaju veliki broj dezena i bolje su dizajnirana, lakše se uklapaju u enterijer, jeftinija su. Međutim, ako se folije ošteti, jedini način da se takvo oštećenje reši je zamena vrata.

Da. Izlazimo na teren i cena takvog izlaska se plaća 1.000 din. u zavisnosti od lokacije. U slučaju da se odlučite za Super vrata, naplaćen iznos se oduzima od montaže, tako da je izlazak besplatan.

Da, uz vrata dobijate i kvaku. U slučaju da želite drugu u odnosu na onu koja ide sa vratima, onda se naplaćuje.

Vrata u standardnim dimenzijama uvek imamo na stanju, a za vrata po meri rok je 25 radnih dana.